Logo Kris & Co white

Hillegoms Muziekfeest

Het Hillegoms Muziekfeest is al meer dan 20 jaar een onmisbaar evenement in het centrum van Hillegom. Wat ooit begon als een klein en gratis festival, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste muziekfeest in de Bollenstreek. Sinds 2018 zijn wij betrokken bij de professionalisering van het evenement en hebben we zowel zichtbare als onzichtbare verbeteringen doorgevoerd. Een van de uitdagingen van dit festival is het samenbrengen van meer dan 8 trailers, 9 bakwagens, 4 aanhangers en 6 busjes op een compacte locatie in het centrum van Hillegom. We houden daarbij rekening met de bereikbaarheid van lokale ondernemers, de kerkdienst op zondag en de veiligheid van tientallen schoolgaande kinderen die langs het festivalterrein fietsen.
Samenwerking
Sinds 2018
Waar?
Centrum van Hillegom
Opdrachtgever
Stichting Hillegoms Muziekfeest
Geleverde diensten
Technische Productie, Technisch Tekenwerk, Vergunning & Veiligheid,
Fotograaf
Fred Bakker

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

 • Technische Productie

  Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.
 • Technisch Tekenwerk

  Als technisch productiebedrijf voor evenementen is technisch tekenwerk essentieel in onze dienstverlening. We maken gedetailleerde tekeningen, plattegronden en visualisaties om een duidelijk beeld te geven van het evenement en hoe de technische aspecten geïntegreerd worden. Ons ervaren team werkt samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en te vertalen naar de technische tekeningen, die de basis vormen voor de productie van de technische elementen zoals podia, licht, geluid en rigging. Door gebruik van de nieuwste software en technieken zijn onze tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig en belangrijk voor de productie van het evenement, de vergunningaanvraag en communicatie met leveranciers. Als onderdeel van ons team staan we altijd klaar om technische vraagstukken op te lossen en samen te werken aan het succes van het evenement.
 • Vergunning & Veiligheid

  Het waarborgen van de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten is van het grootste belang op elk evenement. Bij ons team hebben we veel ervaring met het opstellen van degelijke vergunningsplannen en denken we altijd twee stappen vooruit. Onze expertise stelt ons in staat om risico's vooraf goed af te kaderen en processen te ontwikkelen voor het afhandelen van calamiteiten. Na goedkeuring van de plannen door de veiligheidsregio zijn we aanwezig op jouw evenement en zorgen we ervoor dat de veiligheid wordt gewaarborgd, ook buiten de grenzen van het evenemententerrein.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan Klaas Slootweg ?

 • Als technisch producent van het Hillegoms Muziekfeest heeft KRIS&CO een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van ons festival. Christiaan heeft ons geholpen met het professionaliseren van onze productieprocessen en heeft onze handgeschreven tekeningen omgezet in digitale versies. Hierdoor hebben we onze processen efficiënter en professioneler kunnen maken, wat heeft geleid tot een vlekkeloze uitvoering van ons festival.
  Klaas Slootweg Voorzitter