Logo Kris & Co white

GLORY Worldseries

We zijn trots om als site productiepartner van Switch Concepts te werken aan de GLORY Kickboxing-evenementen over de hele wereld. Als onderdeel van het vaste productieteam hebben we al op diverse locaties, waaronder Shenzen, New York en Miami, maar ook in Nederlandse steden zoals Rotterdam en Arnhem, de volledige buitenterreinen van de stadions verzorgd en de signing duidelijk en professioneel geregeld. Door onze expertise en nauwe samenwerking met Switch Concepts kunnen we ervoor zorgen dat de bezoekers een geweldige ontvangst ervaren en volop kunnen genieten van de spectaculaire GLORY-wedstrijden.
Samenwerking
Sinds 2014
Waar?
Wereldwijd
Opdrachtgever
Switch Concepts
Geleverde diensten
Technische Productie,
Fotograaf
Jorrit Lousberg

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan ?