Logo Kris & Co white

Hillegoms Après-Ski Feest

Net als het Hillegoms Muziekfeest, dat al meer dan 20 jaar een onmisbaar evenement is in Hillegom en omgeving, is het Hillegoms Après-Ski Feest een feest waar veel mensen naar uitkijken. Het is een gelegenheid waar jong en oud samenkomen om te genieten van de beste artiesten en een gezellige sfeer. We zijn trots om de organisatie van het Hillegoms Après-Ski Feest op ons te nemen. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om van dit evenement een groot succes te maken. We zijn er trots op dat ons team heeft bijgedragen aan het feit dat dit feest is uitgegroeid tot het allergrootste après-ski feest van de Bollenstreek.
Samenwerking
Sinds de eerste editie in 2021
Waar?
De Vosse in Hillegom
Opdrachtgever
MCDJ Events
Geleverde diensten
Vergunning & Veiligheid, Technisch Tekenwerk, Technische Productie,
Fotograaf
Fred Bakker

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

 • Vergunning & Veiligheid

  Het waarborgen van de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten is van het grootste belang op elk evenement. Bij ons team hebben we veel ervaring met het opstellen van degelijke vergunningsplannen en denken we altijd twee stappen vooruit. Onze expertise stelt ons in staat om risico's vooraf goed af te kaderen en processen te ontwikkelen voor het afhandelen van calamiteiten. Na goedkeuring van de plannen door de veiligheidsregio zijn we aanwezig op jouw evenement en zorgen we ervoor dat de veiligheid wordt gewaarborgd, ook buiten de grenzen van het evenemententerrein.
 • Technisch Tekenwerk

  Als technisch productiebedrijf voor evenementen is technisch tekenwerk essentieel in onze dienstverlening. We maken gedetailleerde tekeningen, plattegronden en visualisaties om een duidelijk beeld te geven van het evenement en hoe de technische aspecten geïntegreerd worden. Ons ervaren team werkt samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en te vertalen naar de technische tekeningen, die de basis vormen voor de productie van de technische elementen zoals podia, licht, geluid en rigging. Door gebruik van de nieuwste software en technieken zijn onze tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig en belangrijk voor de productie van het evenement, de vergunningaanvraag en communicatie met leveranciers. Als onderdeel van ons team staan we altijd klaar om technische vraagstukken op te lossen en samen te werken aan het succes van het evenement.
 • Technische Productie

  Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan Dennis de Groot ?

 • KRIS&CO heeft ons fantastisch geholpen bij het organiseren en uitdenken van het Hillegoms Après-Ski Feest. De ruim aanwezige ervaring zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven maken over het vergunningstraject. KRIS&CO heeft alles in huis om ons evenement te realiseren, van signing tot geldmanagement, ze denken overal bij mee.
  Dennis de Groot Mede-Eigenaar