Logo Kris & Co white

Nazomer Nachtlicht

Voor Nazomer Nachtlicht, een evenement dat persoonlijk, intiem, sprookjesachtig, mysterieus, lieflijk, duister en licht tegelijk is, werden we ingeschakeld voor zowel advies over het creëren van stroom voor beeldende kunst diep in het bos zonder gebruik te maken van aggregaten die het milieu zouden kunnen schaden, als voor advies over de verlichting van het evenement. We werkten nauw samen met Staatsbosbeheer om ervoor te zorgen dat het evenement geen negatieve invloed zou hebben op de dieren en zeldzame vegetatie in het bos. Door gebruik te maken van slimme lichttechnieken en goed te kijken naar de plaatsing van de verlichting, hebben we gezorgd voor een unieke beleving in het bos die optimaal was voor de bezoekers om te genieten van de kunstwerken. Het was een uitdagend project, maar we waren in staat om oplossingen te vinden die aan alle eisen voldeden en het evenement mogelijk maakten.
Samenwerking
Vanaf de eerste editie in 2015
Waar?
Landgoed Elswout
Opdrachtgever
Stichting Nazomer Nachtlicht
Geleverde diensten
Technische Productie,
Fotograaf
Ronja Mooij

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan Ronja Mooij ?

  • We hebben zoveel plezier gehad tijdens het Nazomer Nachtlicht evenement, mede dankzij de geweldige hulp van KRIS&CO. Het was een hele uitdaging om stroom te creëren voor de kunstwerken in het bos, zonder het milieu te schaden met aggregaten, maar KRIS&CO heeft ons daarbij fantastisch geholpen. Met hun slimme lichttechnieken hebben ze ervoor gezorgd dat we een unieke sprookjesachtige beleving konden creëren voor onze bezoekers. En dat alles terwijl ze rekening hielden met de dieren en vegetatie in het bos! Het was echt een geweldige samenwerking en we zijn zo blij met het resultaat. We willen KRIS&CO dan ook bedanken voor hun expertise en inzet tijdens dit fantastische evenement!
    Ronja Mooij Eigenaar