Logo Kris & Co white

Nieuwjaars Bijeenkomst Politie Noord-Holland

Tijdens de Covid-19 pandemie hebben wij voor de eenheid Politie Noord-Holland de nieuwjaarsbijeenkomst verzorgd. Gezien de omstandigheden moest het evenement digitaal plaatsvinden. Wij hebben de bedrijfskantine omgetoverd tot een professionele live-stream studio, waarbij we 10 Teams-Meetings tegelijkertijd konden draaien om alle genomineerden voor het Blauwe Hart afzonderlijk te kunnen interviewen. De genodigden konden de interviews volgen via een High-Quality livestream met minimale vertraging. In tijden van uitdagingen vinden wij unieke oplossingen om evenementen alsnog tot een succes te maken.
Samenwerking
One-Off
Waar?
Hoofdkantoor Politie Noord-Holland
Opdrachtgever
Politie Eenheid Noord-Holland
Geleverde diensten
Technische Productie,
Fotograaf
Dennis de Groot

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan Yvonne Bijman ?

  • Christiaan (en collega's) hebben in een zeer korte tijd een geweldige digitale nieuwjaarsreceptie bij ons neergezet! De samenwerking verliep meer dan soepel, Christiaan dacht mee over mogelijkheden en ging uit zijn weg om de obstakels op te lossen waar we tegenaan liepen. Wij hadden er dan ook alle vertrouwen in dat onze eerste digitale nieuwjaarsreceptie een professionele uitzending zou worden en dat bleek terecht. Grote pluim!
    Yvonne Bijman Eventmanager