Logo Kris & Co white

Opening ABIN Accountants

ABIN Accountants vroeg ons om hulp bij de opening van hun nieuwe bedrijfspand in Noordwijk. Het event-team van ABIN had het idee om iets met vuur te doen om een “vlammende start” te maken, maar kwam niet veel verder dan dat. Wij zijn toen bij het team gekomen en hebben samen een complete tijdcode show opgezet, inclusief spectaculair vuurwerk! De gasten van ABIN waren onder de indruk en de openingsshow eindigde in een oorverdovend applaus. Dankzij onze expertise in technische productie en het creatieve denkvermogen van ons team, konden we het idee van ABIN omzetten in een fantastische show die de gasten nooit zullen vergeten. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze belangrijke mijlpaal voor ABIN.
Samenwerking
One-Off
Waar?
Noordwijk
Opdrachtgever
ABIN Accountants
Geleverde diensten
Technische Productie, Technisch Tekenwerk,
Fotograaf
Jelle Vente

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.
  • Technisch Tekenwerk

    Als technisch productiebedrijf voor evenementen is technisch tekenwerk essentieel in onze dienstverlening. We maken gedetailleerde tekeningen, plattegronden en visualisaties om een duidelijk beeld te geven van het evenement en hoe de technische aspecten geïntegreerd worden. Ons ervaren team werkt samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en te vertalen naar de technische tekeningen, die de basis vormen voor de productie van de technische elementen zoals podia, licht, geluid en rigging. Door gebruik van de nieuwste software en technieken zijn onze tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig en belangrijk voor de productie van het evenement, de vergunningaanvraag en communicatie met leveranciers. Als onderdeel van ons team staan we altijd klaar om technische vraagstukken op te lossen en samen te werken aan het succes van het evenement.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan Jeanette van Dijk ?

  • De samenwerking met KRIS&CO was geweldig! Aan alle details werd gedacht. Christiaan vertaalde onze wensen van “Iets met vuur” naar een volwaardige openingsshow van ons nieuwe pand. Dus niet aarzelen, maar doen. Zeker een aanrader!
    Jeanette van Dijk Eventmanager