Logo Kris & Co white

POP-UP Borrel

We zijn er trots op dat we als technisch productiebedrijf hebben mogen samenwerken met POP-UP Borrel. Als adviseurs en uitvoerders van technische productie hebben we bijgedragen aan het succes van vele grote projecten. Van bedrijfsfeesten tot festivals, we hebben op verschillende locaties in heel Nederland gewerkt om evenementen tot een succes te maken.
Samenwerking
Sinds 2017
Waar?
Overal in Nederland
Opdrachtgever
Pop-Up Borrel
Geleverde diensten
Technische Productie, Technisch Tekenwerk,
Fotograaf
TK Photography

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.
  • Technisch Tekenwerk

    Als technisch productiebedrijf voor evenementen is technisch tekenwerk essentieel in onze dienstverlening. We maken gedetailleerde tekeningen, plattegronden en visualisaties om een duidelijk beeld te geven van het evenement en hoe de technische aspecten geïntegreerd worden. Ons ervaren team werkt samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en te vertalen naar de technische tekeningen, die de basis vormen voor de productie van de technische elementen zoals podia, licht, geluid en rigging. Door gebruik van de nieuwste software en technieken zijn onze tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig en belangrijk voor de productie van het evenement, de vergunningaanvraag en communicatie met leveranciers. Als onderdeel van ons team staan we altijd klaar om technische vraagstukken op te lossen en samen te werken aan het succes van het evenement.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan ?