Logo Kris & Co white

Vier de Lente Festival

Samen met de jeugd van de Bollenstreek vieren we het grootste lentefestival van Nederland, dansend tussen de oer-Hollandse bollenvelden. Het Vier de Lente Festival vindt plaats te midden van de prachtige Hollandse tulpenvelden. Op het hoofdpodium worden bekende Nederlandse artiesten aangekondigd door de Bollenjongens, zoals Kris Kross Amsterdam, Maan en Suzan & Freek. Maar ook lokale helden zoals Fleur Raateland krijgen een podium om te schitteren!
Samenwerking
Sinds de eerste editie in 2022
Waar?
Bollenstreek
Opdrachtgever
The Good Company
Geleverde diensten
Technische Productie, Vergunning & Veiligheid, Technisch Tekenwerk,
Fotograaf
Zoë Huitema

Geleverde diensten

Voor dit project hebben wij een veiligheidsplan opgesteld, vergunningen aangevraagd en wij hebben de productie van licht en geluid gefaciliteerd.

  • Technische Productie

    Onze dienstverlening is gebaseerd op technische productie en we fungeren als tussenpersoon tussen organisatoren, leveranciers en de gemeente en veiligheidsregio voor jouw evenement. We stellen een realistische en kloppende begroting op, vanaf de eerste schatting tot de laatste factuur, en zorgen dat deze altijd transparant is. Dankzij onze ervaring voorkomen we onverwachte kosten achteraf en zorgen we voor een efficiënte en veilige uitvoering van het evenement. We zijn nauw betrokken bij het projectteam en helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en fungeren graag als onderdeel van het team. We zijn daarom altijd beschikbaar om te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering.
  • Vergunning & Veiligheid

    Het waarborgen van de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten is van het grootste belang op elk evenement. Bij ons team hebben we veel ervaring met het opstellen van degelijke vergunningsplannen en denken we altijd twee stappen vooruit. Onze expertise stelt ons in staat om risico's vooraf goed af te kaderen en processen te ontwikkelen voor het afhandelen van calamiteiten. Na goedkeuring van de plannen door de veiligheidsregio zijn we aanwezig op jouw evenement en zorgen we ervoor dat de veiligheid wordt gewaarborgd, ook buiten de grenzen van het evenemententerrein.
  • Technisch Tekenwerk

    Als technisch productiebedrijf voor evenementen is technisch tekenwerk essentieel in onze dienstverlening. We maken gedetailleerde tekeningen, plattegronden en visualisaties om een duidelijk beeld te geven van het evenement en hoe de technische aspecten geïntegreerd worden. Ons ervaren team werkt samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en te vertalen naar de technische tekeningen, die de basis vormen voor de productie van de technische elementen zoals podia, licht, geluid en rigging. Door gebruik van de nieuwste software en technieken zijn onze tekeningen altijd up-to-date en nauwkeurig en belangrijk voor de productie van het evenement, de vergunningaanvraag en communicatie met leveranciers. Als onderdeel van ons team staan we altijd klaar om technische vraagstukken op te lossen en samen te werken aan het succes van het evenement.

Sfeerimpressie

Gevalletje van, je had erbij moeten zijn.

Ervaring van onze samenwerking

Wie kan het beter vertellen dan ?